Sponsor Amazones


Sharifa Yacubu

Ik ben Sharifa Yacubu en ik ben 18 jaar oud. Ik ben naast mijn opleiding (retail management) zelf dagelijks met paarden bezig en ik ben hierdoor in mijn vrije tijd, dus ook bijna altijd bij de paarden te vinden.

 

Ik heb zelf 2 eigen paarden genaamd Sita en Lavina. Ik heb leren rijden op de Dordtsche Manege, waar ik nu mijn beide paarden ook heb staan. Ik heb toen nog wat verzorgpony’s gehad, maar dit was toen der tijd nooit in de buurt en hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een eigen pony! Ik wilde super graag een D-pony en verder maakte de kleur mij niets uit haha.

 

6 Jaar geleden hebben we onze eerste eigen pony gekocht genaamd Sita! Sita is eigenlijk gekocht als kinderpony voor mij en mijn zusje zodat we er lekker mee konden rijden in de groepslessen, buitenritjes konden maken en vooral heel veel lol maken! Vooral het laatste heb/doe ik nog steeds super vaak met Sita. Zo heb ik haar enorm veel geleerd en hebben we dit jaar zelfs meegedaan aan het NK Neckrope springen op het KNHS centrum in Ermelo wat wij héél gaaf vonden! Ook rijdt ik met Sita dressuur op M2 niveau en spring ik op B niveau. Ook heb ik Eventing gestart en dat is echt helemaal ons ding! Zoveel variatie en dat binnen 1 wedstrijd allemaal.

 

Verder doen we heel veel afwisselen, zo gaan we wekelijks een buitenrit maken, springen, crossen, dressuren, vrijheidsdressuur en niet te vergeten op neckrope rijden. Niets is te gek!
Ook heb ik naast mijn pony Sita een jong paard Lavina, ik heb haar vanaf 8 maanden oud aangekocht en haar vanaf haar moeder alles geleerd van halstermak maken tot nu inrijden. Ik hoop dat ik met haar in de toekomst ook zulke leuke dingen mag en kan doen!

 

Stephanie Kooijman

Van kinds af aan rijdt ik al paard. Al jong begonnen op de manegepony’s in Rotterdam bij manege de prinsenmolen. Hier heb ik ook mijn eerste eigen pony’s gehad. Via een trainingsweek uiteindelijk stalruiter geworden bij de Academy Bartels. In deze tijd heb ik met eigen paard Winston meerdere Nederlandse kampioenschappen gereden en ook Europese kampioenschappen.

Van de junioren tot en met de grand prix onder de 25. Inmiddels heb ik meerdere talentvolle paarden staan voor training en verkoop en wedstrijden vanuit mijn eigen bedrijf SK Dressage. Uiteraard ben ik heel erg blij met een fantastische sponsor die mij voorziet van de meest prachtige foto’s.

Op naar een mooie toekomst met veel mooie foto’s!


JelleRoozen Fotografie is voornamelijk op zoek naar ruiters die graag voor de paardensport willen gaan. Daarom sponsoren wij graag ambitieuze amazone's/ruiters.

 

Wil jij ook in het team van JelleRoozen Fotografie? Dat kan!

 

Wees niet bang om een berichtje of mailtje te sturen met daarin de reden waarom JIJ bij ons team hoort!

Eens in de paar maanden is er een actie op onze Facebookpagina te vinden, hier krijg je de kans om te laten weten waarom JIJ in ons team wil!

Ook zijn wij achter de schermen bezig met fotograferen van eventuele nieuwe ruiters voor in ons team.