Paardenfotografie


Blackphoto reportage

Bij deze fotoshoot worden er portret foto's gemaakt van het paard voor een donkere ruimte. Bij deze fotoshoot is een grote donkere stal of binnenbak nodig waarbij we het paard buiten voor de deuropening kunnen zetten. Op deze manier schijnt het licht van buiten op het paard en is de stalruimte achter het paard donker. Het is ook mogelijk om samen met je paard op de foto te gaan.

Verkoop reportage

Tijdens deze fotoshoot heeft u de kans om zowel stand als foto's onder het zadel te maken. Hierbij wordt vooral gelet op het maken van geschikte foto's voor de verkoop. Eventueel is het in overleg ook mogelijk om een kort filmpje te laten maken door JelleRoozen Fotografie.


Fotoshoot te paard

Tijdens deze reportage gaan we foto's maken onder het zadel. Dit kan in zowel de binnen- of buitenbak zijn. Maar plaatsen zoals bijvoorbeeld het bos, het strand of op de heide is allemaal mogelijk. Mits ervoor gekozen wordt om de fotoshoot in de binnenbaan te doen, is het van belang dat er voldoende licht is. Dit zodat de kwaliteit van de foto's een stuk mooier/beter is! 

Portret fotoshoot

Bij deze fotoshoot worden er portret foto's van het paard gemaakt. Bij een portretfotoshoot kun je er voor kiezen om alleen het paard te laten fotograferen of met jou erbij. De foto's worden buiten gemaakt bij voorkeur in een kleurrijke omgeving. Denk hierbij aan de heide, bij bomen, in het bos, in een prachtige tuin, op het strand, etcetera.


Studio reportage

Deze reportage is bij ons helaas nog niet mogelijk. Voor eventuele mogelijkheden, neem even contact met ons op via de contact pagina. Of mail naar info@jelleroozenfotografie.nl. 

Foto's in vrijheid

Deze reportage is bij ons helaas nog niet mogelijk. Voor eventuele mogelijkheden, neem even contact met ons op via de contact pagina. Of mail naar info@jelleroozenfotografie.nl.