Mijn naam is Jelle Roozen.

Ik ben een 24 jarige jongen die het leuk vindt om paarden op de foto te zetten. Van standfoto's tot eventing, niets is mij te gek. Als kleuter vond ik het al leuk om van alles vast te leggen; als ik maar een camera vast mocht houden, was ik helemaal blij.

Het begon met een kleine Canon PowerShot camera. Hiermee maakte ik voornamelijk foto's als we op vakantie waren of als ik ergens op een wedstrijd was.

Het foto's maken heeft een tijdje stil gelegen omdat de Canon kapot ging... toen kwam ik erachter dat mijn interesse helemaal op fotograferen lag. Ik miste het erg en ging mij vervelen.

Na een aantal jaar maakte ik voor het eerst kennis met een spiegelreflexcamera. Deze was niet van mijzelf maar van een goede kennis. Uiteindelijk heb ik mijn eigen camera gekocht en is het een soort van uit de hand gelopen hobby. Momenteel doe ik niks liever dan foto's maken van paarden, pony's en honden.

Nog even wat dingen op een rijtje:

  • 24 jaar oud en sinds jong al bezig met fotograferen.
  • Is geslaagd voor de opleiding Podium- en evenemententechniek aan het Grafisch Lyceum Rotterdam
  • Camerasamenstelling: Sony SLT A99II  +  Sony 70-200mm f/2.8 SSM II                              (Sony SLT A-58 & Tamron 70-200mm f/2.8 als back-up camera)